9 Ekim 2016 Pazar

Boom beach'ten kritik tank defansı güncellemesi: KISKAÇ!

Herkesin malumu, oyunun en güçlü birimi olan tanklar, çoğu oyuncunun baş belasıydı. Yüksek dayanıklılık, güçlü vuruşlar ve sıhhiye birliği desteği ile beraber ölüm makinesine dönüşen tanklar çoğu oyuncuyu çaresiz bırakıyordu ve supercell forumlarında herkes tankların özelliklerinin düşürülmesini istiyordu.

Tanklarla ilgili geniş bilgi ve strateji öğrenmek için tıklayın: Boom beach tank stratejisi

Ancak oyun içi dengeleri bozmak istemeyen ve tankların özelliklerini düşürmeyi düşünmeyen yapımcı firma, tankların daha fazla kabus olmasını önlemek amacı ile yeni bir defans ünitesi geliştirdi: KISKAÇ!

Boom Beach | Kıskaç nedir, nasıl çalışır? 

Kıskaç olarak adlandırılan savunma birimi, geniş menzili ile uzaktaki bir düşman birimini kıskacıyla yakalar ve yanına çeker.Ekibi ile birlikte büyük tehlike olan birim, ekibinden çekilip savunma binalarının ortasına çekildiği zaman fazla hareket edemez ve yok edilir.

Kıskaç savunma birimini yapabilmek için 1. seviye silah labaratuvarınız olması gerekmektedir. İlk seviye kıskaç yapmak için toplamanız gereken prototipler: 3 adet kritik fünye ve 3 adet güç değneğidir.İkinci seviyesi için her prototip tipinden 3 tane, üçüncü seviye kıskaç içinse her prototip modülünden 3 tane olmasının yanı sıra 9 adet saha kondansatörü gerekmektedir.

Kıskaç oluşturabilmek için gereken materyalleri haritanızdaki adalara yaptığınız başarılı saldırılardan sonra düşük ihtimalle elde edebilirsiniz.Aynı zamanda bu materyalleri garanti olarak Albay gearheart ve teğmen hammerman aktivitelerinden garanti olarak elde etmeniz mümkündür. Bu aktiviteler ile ilgili bilgi almak isterseniz Bkz. yeni başlayanlar için boom beach/ 4. madde

Kıskaç savunma biriminin inşası 1 saat sürer. Sahaya yerleştirildikten sonra ise 7 gün boyunca aktif olarak çalışır. 7 günün sonunda ise kendi kendini yok eder, yenisini yapmak için yine aynı materyallere ihtiyacınız vardır.


  

Not: Aynı anda birden fazla kıskaç kullanamazsınız. Son olarak bir video örneği ile kıskaçların nasıl çalıştığını size göstermek istiyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder