9 Ekim 2016 Pazar

Boom beach elmasları ve kullanım şekli

Merhaba arkadaşlar.

Bu akşamki makalemde boom beachte biriktirdiğiniz elmasları nasıl değerlendirmeniz gerektiğini anlatacağım.



Çoğu oyuncu elmaslarını bina yükseltmeleri yaparken eksik kalan hammaddelerini tamamlamak için kullanıyor. Ve özellikle 40. Seviye öncesinde kullanıyor. Oysa elmasları bu şekilde kullanmak çok büyük israf.

Arkadaşlar oyun 40. Seviyeden sonra çok zorlaşıyor. Karargah dahil tüm birimlerin yükseltilmesi için milyonlarca hammadde gerekiyor. Bunu elmasla karşılamanın mümkümatı yok. Çoğu oyuncu zaten 40 ve 47. Seviyeler arasında sıkışıp kalıyor, yeterli kaynak bulamıyor, saldırması gerektiği rakipleri ise güçlü oluyor ve gelişim yavaşlıyor.

Bu durumda ne yapılması gerek?  Çare tabiki saldırı stratejisi belirlemek ve ihtiyacımız olan hammaddelere ulaşmak için düşman üslerine saldırmak.

Stratejimizi belirleyelim: bir önceki makalemde belirttiğim üzere şaheser heykellerimizden gambot enerji verenleri güç tozu ile 3 saatliğine boost ediyoruz. Ne kadar yüksek enerji o kadar yüksek başarı. Tercihen birlik sağlığı ve birlik hasarı veren heykelleriniz de varsa onları da boost edin 3 saatliğine. Yoksa çok problem değil.

2. Aşama: haritanızdaki maximum kaynak yağmalayacağınız, nispeten kolay olduğunu düşündüğünüz düşman üslerini belirleyin.

3. Aşama: saldırı başlasın! Heykellerinizle yükselttiğiniz özelliklerinizle yapacağınız saldırılara inanamayacaksınız! Bu saldırılar esnasında kayıplar vereceksiniz büyük ihtimal. İşte elmaslarınızı tam olarak burda, birliklerinizi takviye etmek için kullacaksınız.

Kayıp birlikleri hiç zaman kaybetmeden elmaslarla tamamlarsanız, heykellerinizi boost ettiğiniz süre olan 3 saat içerisinde ne kadar kaynak ihtiyacınız varsa karşılayacaksınız. Bu da tahmini olarak 200 elmasa karşılık milyonlarca altın, odun, taş ve demir demek.

Çok önemli not: bu saldırıları yaparken gücünüzü aşan düşmanlara çok saldırmayın. Birliklerinizin %40tan fazlasını kaybetmemelisiniz!

Bu çok basit taktikle az miktarda elmas harcayarak çok rahat bir şekilde kaynak yağmalayabilirsiniz.. Aşağıdaki videoda ne anlatmak istediğimi tam olarak anlayacaksınız. Bu video aynı zamanda savaşçı oynayacak arkadaşlar içinde mükemmel bir yol göstericidir. İyi seyirler :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder