18 Ekim 2016 Salı

Boom Beach'te aktif tim bulma ve timlerin önemi

Karargahınızı 6. seviyeye ulaştırdıktan sonra timlere girme hakkınız olur. Ancak çoğu oyuncu, boom beach'in tim arama motorunun yetersiz olduğunu ve aktif tim bulmanın çok zor olduğunu söylüyor. Ben size kısaca aktif tim bulmanın formülünü aktarayım:

Oyun içinde tim bulma bölümüne girin. Düşük seviyelerdeyken 50 kişilik timleri tercih etmeniz sizin yararınıza olacaktır.

Anahtar kelime bölümüne örnek olarak TURK yazın. gelen sonuçlar içerisinde oyuncu sayısı fazla olan timlerden birine tıklayın. Oyuncuların haftalık kazandıkları istihbarat sayısına bakın. Oyuncu başına kazanılan istihbarat 15-20'den yüksekse, ve tim puanı 3000'in üzerinde ise, o tim orta derecede aktif bir timdir, direkt katılın.

Bir timde bulunmanın artı yönü, hergün operasyon yapıyorsa size faydalı olur. Operasyonlar 24 saatte bir size operasyon ödülü verir. Seviyenize göre oldukça güzel ödüller alabilirsiniz hergün.

Bunun dışında timlerde genelde savunma / saldırı tekrarları çok paylaşılır. Tecrübe edinmeniz içinde bu size oldukça faydalı olur.

Son olarak gelen update ile timler kendi arasında "dostça meydan okuma" aktivitesi sayesinde, oyunculara saldırı antremanları yaptırabilir. Altın harcamadan ve birlik kaybetmeden tim arkadaşlarınıza saldırılar yapabilirsiniz kendi birliklerinizi denemek için.

İyi oyunlar.

2 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Boom Beach te aktif tim arayan, oyun oynamayı seven tüm arkadaşları timimize bekleriz. Timimiz adı BROTİM . Buyrun gelin.

    YanıtlaSil